

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Над 130 хил. тона от тазгодишната реколта от грозде ще бъдат преработени „на тъмно”
Основните продукти, влагани в любимата на българина зимнина повишават пазарната си стойност
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
„Бях в най-добрата си форма и дадох 100 % от себе си”, каза Тони Шивачев пред Флагман.бг
Вижте рецептата
По нейни думи есента е най-важният сезон, в който всеки от нас трябва да се погрижи за имунната си система
Кулинарното чудо идва от пазарджишкия край, където зеленчуците все още имат истинския вкус от миналото, по който въздишат по-старите българи
За това сладко съм чувала коментари, че било най-вкусното от всички
Окръжната прокуратура ги иска за постоянно в ареста
Новите изисквания вече са публикувани на сайта на БАБХ